Kurssit

Vapaudu varjoista

Kohderyhmä
terapeutit, hoitajat sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneet.

Kurssin tavoite
Löytää oma aito rakkaudellinen olemus, joksi Luoja meidät loi. Löytämällä oman itsensä tulee tietoiseksi omasta sielunsuunitelmasta, omista haluista ja pyrkimyksistä sekä kyvyistä. Voit päästää irti sairauksista joiden tehtävänä on ollut ilmoittaa, että kaikki ei ole niin kuin pitäisi olla. Ilo, valo ja rakkaus löytyy kunhan vapaudut varjoista.

Mitä nämä varjot ovat?
Kun tulemme maailmaan, rakkaudenvalo loistaa yllämme. Imemme ympäristömme vaikutteita itseemme. Kaikilla aisteilla otamme vastaan informaatiota. Syntyy tunteita jotka saattavat meidät suojautumaan kaikelta mikä tuntuu meille epämieluisalta. Ihmisten kohdatessa on mahdollista, että syntyy energiatasolla hyväksikäyttöä, josta voi joutua kärsimään koko ihmiselämän. Ympäristössä, jossa elämme voi olla meitä haittaavia energioita, jotka vievät energiatasoa alaspäin. Omat ajatukset ja asenteet voivat myös synnyttää haitta-energiaa meidän energiajärjästelmään.

Kurssinsisältö
Kurssilla jokainen tekee oman henkilökohtaisen kartan itsestään, josta käy selville voimavarat, elämänläksy ja haasteet (numerologia).

Kinesiologialla selvitetään kehon ja mielen tilan ongelmat. Kukkaterapialla ja elämäkaari- menetelmällä tuodaan esiin torjutut tunteet/antitunteet sekä läpikäydään mielikuvaharjoituksia, joissa päästetään irti.

Välineet kursilla
Musiikki, värit, kivet, öljyt ym.

Tavoite

Osaat määrittää mitä sinä itse haluat. Ohjaat itse elämääsi ja tiedät mikä on sinulle hyväksi. Ymmärrät paremmin menneisyyden tapahtumat ja päästät irti siitä mikä ei palvele sinua tänäpäivänä.

Opettajan tehtävä
Auttaa jokaista kurssilaista näkemään ongelmat ja tarjota energista apua irtipäästämisessä. Opettaja katsoo myös jokaiselle kurssilaiselle henkilökohtaiset voimavaraa tuovat värit, kukkatipat, numerot, kivet ym...

 

 

Uutiset

  • Kristallivalohoito
    Lempeä Kristallivalohoito puhdistamaan, tasapainot..
    Lue lisää
  • Mentorointi - Palvelu
    Uusi mentorointi palvelu, sisältää 8 krt / 20min h..
    Lue lisää